Fryserum, Mastro BOZ0021F-Inkl.VAEK202T-2400-2100-2010 mm

DKK 45.999,00
DKK 65.999,00
på lager | Leveringstid: 3-7 dage

Denne varer kan leases for kr.1839.- pr/mdr. Ring 31538800 og vi står klar til at hjælpe dig.
Ring på 31538800 for mere info

Mastro fryserum 2.40 x 2.10 x 2.01 m. Rumfang 8.0 m3 

Vores fryserum er nemme at monterer

Når du vælger at købe fryserum fra tyske Virtus Group, så er der tænkt på alle detaljerne. Vores fryserum er udstyret med det nye kliksystem, således at når du køber et fryserum fra Gastropoint, så er det særdeles nemt at samle. Vægpanelerne samles ved at de ganske enkelt klikkes sammen.Kompressoren hægtes på fryserummet ved at der skæres 2 udskæringer ned i selve vægpanelet, og derefter hægter man kompressoren på, og den sidste loftplade lægges på. Husk venligst at et fryserum altid skal fuges i alle samlinger. Størrelsen på kompressoren afhænger af hvilken strømstyrke du skal bruge.

Elektrisk tilslutning til dit frostrum

Som en tommelfingeregel skal du have 230V til rådighed på rum op til 7 m3, og 400 V til rum som er over 7m3Når du køber et frostrum hos Gastropoint, så medfølger der altid en overtryksventil som skal monteres. Overtryksventilens funktion er at døren ikke suger vaccum, og derved gør det svært at åbne døren lige efter man har været inde i rummet. Ventilen udligner simpelthen trykket.

God isolerende effekt

Vægpanelerne har en tykkelse på hele 80 mm, og imellem det lag af hvidcoated stål udgør isoleringskernen naturligvis CFC fri polyuretan skum, så vi sammen passer på vores fælles miljø.

Dit frostrum er udstyret med et rustfrit gulv

Alle vores fryserum er udstyret med et anti slip gulve, så man ikke så nemt flader og kommer til skade. Gulvet er beklædt med rustfrit stål, som dels holder i mange år, men også særdeles hygeinisk og nemt at rengøre.

Kraftige hængsler og indbygget låg i det fryserum

Når du køber et frostrum så er desuden udstyret med lås og platform hængsler. Der medfølger 1 stk. nøgle så rummet kan aflåses.

Indbygget dørvarme i karmen.

Når du anvender et fryserum så skal der være indbygget dørvarme i dørkarmen, da døren ellers vil fryse fast, og man vil derfor ikke kunne åbne døren. Derfor har alle vores frostrum indbygget denne funktion når det forlader fabrikken.

Gode indgangsforhold på vores fryserum

Døråbningen på vores fryserum måler Bredde: 700 x Højde: 1845 mm.

Reoler til fryserum

Hos Gastropoint sælger vi reoler til vores fryserum. Kølerumsreolerne er nemme samle, og stativet består af aluminium, og hylderne bestaår af hærdet plast. Hylderne tåler desuden opvask i opvaskemaskine. Hylderne kanfåes i 3 forskellige dybderm 370 mm / 470 mm 560 mm (GN 1/1). Kontakt venligst vores kumndeservice, så vil de være behjælpelige med at sammensæte det rigtige løsning til dig.

Hvad er temperaturen i et fryserum

Temperaturen i et fryserum kan reguleres i intervallet -18C°/-25C° grader.Temperaturen kan indstilles på det digitale display som sidder monteres på selve kompressoren. Der medfølger desuden en lampe som kan monteres inde i fryserummet. 

Udluftning

Vælger du at placerer et fryserum i et mindre lokale, så bør der etableres en eller anden form for ventilation. Når kompressoren kører udskiller den varme, og hvis lokalet som fryserummet er placeret i er hermetisk lukket så den varme luft ikke kan komme væk vil temperaturen blive før høj til at fryserummet vil fryse optimalt. Hvis det ikke er muligt at etablerer udluftning, så kontakt venligst vores kundeservice som vil finde en brugbar løsning til dig.

Denne varer kan leases for kr.1839.- pr/mdr. Ring 31538800 og vi står klar til at hjælpe dig.
 • Type:
  Fryserum
 • Model:
  BOZ0021/F+VAEK202/T
 • Model kompressor køling:
 • Model kompressor frost:
  VAEK202/T
 • Dimensioner B x D x H mm:
  2400 x 2100 x 2010
 • Antal m3 indvendig i rummet:
  8,0
 • Dimensions døråbning D x B x H mm:
  700 x 1850
 • Gulvtype:
  Stål
 • Paneltykkelse mm:
  80
 • Easy fix click system:
  Ja
 • Farve:
  Hvid
GASTROPOINT samarbejder med Total Leasing som er Danmarks billigste leasingselskab. Der er dog en minimumsgrænse på kr. 10.000. for at leasing kan betale sig. Ring på telefon 31538800 eller send en mail kundeservice@gastropoint.dk, vi sidder klar.

Vores kunder siger

Skulle købe en industriopvaskemaskine, rart at tale med nogen som kunne give gratis råd

Endeligt et sted på nettet hvor man kan købe kvalitetsprodukter til super billige priser, og hvilken service

La Caprice. København

WOW

Valgte at købe min nye varer hos Gastropoint da hjemmesiden var nem at navigere rundt i. Fandt hurtigt det som jeg søgte. Og vanvittige priser på varer i den kvalitet. Endelig kvalitetsvarer på nettet.

Restaurant Carte Blanche

Alt klappede perfekt

Fantastisk service, og dejligt at folk kommer som aftalt. Super fede produkter

Mucco Food. Valby.