Hos Gastropoint finder du alt hvad du skal bruge til at drive et pizzaria. Vi har alle de kendte mærker på lager, lige fra Sveba Dahlen pizzaovne til OEM dejbollemaskiner. Dette er bare nogle af de mærker som vi sælger, og vores produkter er absolut topkvalitet.
Pizzeriaer er ikke bare steder, hvor folk køber pizza; de er hjertet i mange lokalsamfund. En duftende, sprød pizza fra dit lokale pizzeria kan være en ren glæde, især når den er lavet med kærlighed og omhu.
For at tilberede en perfekt pizza kræver det, at man først og fremmest anvender nogle gode råvare, men også at man anvender nogle gode og anerkendte produkter til tilberdning af den perfekte pizza.
Alt starter med dejen som skal danne grundlag for den efterfølgende pizzabund. En god Dejælter skal kunne ælte luften ud af dejen, og derfor har vi maskine forskellige dejæltere til dette formål. Vores sortiment af dejæltere kan fåes i mange firskellige versioner, og med forskellige kapaciteter. Du finder desuden dejæltere med henholdvis en eller 2 hastigheder.
Når så dejen er tilberedt så skal vi have lavet den til en pizzabolle. Til dette formål har vi den populære som Dejbollemaskine som forvandler dejklumpen til selve dejbollen. Man kan naturligvis gøre dette i hånden, men en dejbollemaskine spare virkelig tid og ressurcer for et pizzaria. Det flest pizzariaer i Danmark anvender denne type af maskine i deres pizzaria. På en dejbollemaskine kan man indstille den vægt man ønsker på sin dejbolle, eller tilkøbe en ekstra låg såfremt man ønsker en anden dejbollevægt end den som følger med som standard.
Når man så har produceret sine dejboller, så skal vi have den transformeret til en pizzabund. Til dette findes primært 2 forskellige maskiner. Den første er en Dejrulle som bidrager til at flade dejbollen, og det er efterfølgende let for pizzakokken at forme dejen til en pizzabund.
Ønsker man den ultamative løsning, så er en Pizzapresser den helt rigtige løsning. Her placere du blot dejbollen på den pladen og trykker på knappen, og wupti så er din pizzabund stort set klar til at påføre de ingredienser som skal på selve pizzaen.
Når så den perfekte pizza skal bages, så kræver det en god stabil pizzaovn. Vi sælger pizzaovne i gode kvaliteter, og vores mest sælgende pizzaovne kommer fra svenske Sveba Dahlen-Pizzamaster eller italienske Cuppone. Vores sortiment af pizzaovne rummer alt lige fra elektriske pizzaovne, pizzaovne til gas, eller måske til brænde, eller en kombination af brænde og gas. Så er du på jagt efter en ny Pizzaovn, så har vi mange spænde pizzaovne og gode tilbud på pizzaovne.
For at drive et pizzaria kræver det naturligvis en Pizzadisk. En pizadisk kan fåes i mange forskellige størrelser, og i mange forskellige versioner. HVilken pizzadisk skal man så vælge ?. Som udgangspunkt skal man vælge en pizzadisk som kan rumme det antal pizzabakker som der måtte være behov for. Er der tale om et stort pizzaria, ja så skal man måske vælge en pizadisk med 3 eller 4 døre, hvor en mindre pizzaria måske kan nøjes med 2 døre.
Pizzariaerne i Danmark anvender forskellige pizzabakker til deres dejboller. Der finden 2 forskellige størrelser af dejbakker. Dene ene er 600 x 400 mm, og den anden er GN 1/1 bakker som måler 530 x 325 mm.
En pizzakok kan have forskellige preferencer til den overflade som de skal udrulle deres dej på. Nogle pizzabagere foretrækker en marmoroverflade, hvor andre foretrækker en laminatoverflade. Hvis man ønsker en bordplade i laminat skal denne produceres specielt til formålet.
Forskelligt tilbehør til pizzariaer
Hos Gastropoint finder du et stor udvalg af tilbehør til pizariaer. Vores sortiment rummer alt lige fra pizzabakker, pizzaspader, pizzaskære til varmebokse.