Om Gastropoint


 

Billigste priser

 

Gastropoint tilstræber at være Danmarks billigste online-forhandler af storkøkkenudstyr. Vores målsætning er, at gøre det let og enkelt, at købe billige storkøkkenprodukter online. Vi ønsker at skabe en god og tryg oplevelse, og vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere står klar til at servicerer dig og din forretning. Hos Gastropoint kan du derfor købe storkøkkenprodukter til særdeles konkurrencedygtige priser, vel at mærke uden at du går på kompromis med kvaliteten. For du skal ikke tage fejl, produkterne kommer fra nogle af de største mærkevareleverandører indenfor storkøkken i Europa.  Med vores landsdækkende leveringsservice går der 24 timer fra du har klikket KØB til du kan starte med at anvende dine nye varer, med mindre andet er angivet under antal leveringsdage.

 

Alle varerne indkøbes direkte fra producenterne, og gennemgår derfor ikke de traditionelle fordyrende mellemled. Hos Gastropoint går du derfor ikke på kompromis med kvaliteten trods den lave pris, men køber blot kvalitetsvarer til nogle af markedets laveste priser.

 

Kundeservice

Gastropoint har naturligvis et landsdækkende netværk af samarbejdspartnere som står klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om rådgivning, levering, montering, eller service. Hos Gastropoint kender vi vigtigheden af god service, før, under, og efter købet, og er altid klar ved telefonen, e-mail  7 dage om ugen. 

 

Prisgaranti

 

Hos Gastropoint giver vi prisgaranti på alle de produkter som vi sælger. Det vil med andre ord sige, at kan du finde samme varer til en billigere pris , så sælger vi varen 10% billigere end billigste pris. Derfor kan du trygt handle hos Gastropoint.

 

Samarbejdspartnere

 

Hos Gastropoint samarbejder vi med nogle af de største producenter i verden. Alle varer er kvalitetstestet inden de forlader fabrikkerne. Materialerne som anvendes til produktion af produkterne er de bedste materialer. Her kan nævnes ASI 304 som er den bedste stålkvalitet, og rustfrit stål udgør som bekendt en stor del storkøkkenprodukter.

 

Ris & Ros

Hos Gastropoint tilstræber vi altid at tilbyde de bedst mulige løsninger, men skulle du have ris eller ros til vores koncept, ser vi altid frem til at høre fra dig.

 

 

 

Med venlig hilsen

 

Gastropoint ApS