Om Gastropoint


Gastropoint: Få en professionel oplevelse i topklasse.

 

Velkommen til Gastropoint ApS - din partner inden for maskiner til storkøkken. Vi er dedikerede til at levere en professionel oplevelse i topklasse til restauranter og cateringfirmaer i hele Danmark.

 

Hvem er vi?

Gastropoint ApS er et førende firma med mange års erfaring inden for storkøkkenbranchen. Vi har et passioneret team af medarbejdere, serviceteknikkere over hele landet, der er dedikerede til at skabe uforglemmelige oplevelser til dig, uanset om det drejer sig om køb af storkøkkenudstyr, eller en reparation af et produkt.

Vores målsætning hos Gastropoint

Vores målsætning hos Gastropoint er at være Danmarks billigste leverandør at produkter til det professionelle storkøkken. Vi ønsker at gøre det let og enkelt og billigt at købe maskiner til storkøkken online. Vores team ønsker at give dig en god og tryg oplevelse, og vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere står altid klar til at servicerer dig og din forretning.

Stærke priser på storkøkkenudstyr

Når du køber et produkt hos Gastropoint, så kommer det direkte fra leverandøren. På denne måde er der ingen fordyrende led, og hele besparelsen går naturligvis til dig, uden at du går på kompromis med kvaliteten af maskinerne.

Hvorfor vælge os til dit næste projekt?

Erfaring: Med vores mange års erfaring i branchen kan du stole på, at vi leverer en professionel og pålidelig service, og kvaliteten af de maskiner som vi anbefaler dig vil altid være i orden og imødekomme dit behov.

Kreativitet: Vores dygtige konsulenter har mange års erfaring i at indrette et professionelt storkøkken. Hvis du ønsker en konsulent til at besøge dig, så kommer vi gerne og deler ud af vores mange gode ideer til indretning af dit nye storkøkken. Dette er naturligvis helt gratis, og uforpligtende.

Kvalitet: Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter og den service som vi yder for-under-efter købet. Vi stræber altid efter at levere de bedste produkter til den bedste pris.

Gastropoint tilbyder prisgaranti til sine kunder.

Når du køber et produkt hos, så tilbyder vi prisgaranti, eller som andre også kalder prismatch. Det betyder at hvis du finder den samme model til en lavere pris, så sælger vi dig varen 10% under denne pris. Det er din garanti for laveste pris når du handler hos Gastropoint

Vores samarbejdspartnere

Hos Gastropoint samarbejder vi med nogle at de største producenter i Europa. Alle varerne er kvalitetstestet inden de forlader fabrikken, og de materialer som maskinerne er produceret af, er nogle af de bedste materialer på markedet. Vi anvender typisk AISI 304 rustfrit stål til produktion af maskinerne, som er en af de bedste stål kvaliteter på markedet. Vores primære leverandør er tyske Virtus Group, og som du sikkert ved, så er den tyske grundighed også at finde i vores produkter.

Hvis uheldet er

Vi sælger maskiner af en god kvalitet, men den leverandør der påstår at deres varer aldrig går i stykker fortæller helt sikkert ikke sandheden. Et problem skal håndteres hurtigt og professionelt, og derfor finder du hos Gastropoint et landsdækkende netværk af kvalificerede teknikere som står klar til at rykke ud med kort varsel og udbedre problemet så du kan komme videre. Vi tilstræber at komme til dig indenfor få timer hvis der er tale om et akut problem, men langt de fleste sager bliver ordnet samme dag som problemet opstår.

Kontakt os

Er du klar til at opleve en professionel oplevelse i topklasse? Kontakt os i dag for at få mere information eller for at booke en af vores tjenester. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe en oplevelse.

 

Med venlig hilsen

Gastropoint ApS:

Pogestræde 29A.

5000 Odense C]

Telefon: [+45 31538800]

E-mail: [Salg@gastropoint.dk)