Hos Gastropoint finder du et stort udvalg af forskellige køleopsatser til restauranter og cateringfirmaer.
En køleopsats bliver anvendt af mange forskellige virksomheder lige fra restauranter og cateringvirksomheder.
Hos Gastropoint finder du en stort udvalg af kvalitetsprodukter til opbevaring af madvarer fra nogle af de førende virksomheder i Europa, hvor der er lagt vægt på den gode kvalitet til den rigtige pris, og hvor der ikke bliver gået på kompromis med sikkerhed og rengøringsvenligheden.
En køleopsats eller en vitrinekøler som man også kalder dette produkt, er et effektivt og pladsbesparende produkt til opbevaring af fødevare.
Køleopsatsen placeres typisk på toppen af pizzadisken, eller placeres bagerst på kølebordet.
Den aflange form gør det muligt at opbevare mange forskellige fødevarer på en begrænset plads.
En køleopsats er ofte anvendt i et produktionskøkken, hvor de enkelte råvarer skal anvendes til produktion af det færdige produkt. Man har derfor altid sine råvarer indenfor rækkevidde.
Med andre ord, så kan en pizzakok have eksempelvis skinke-ost-salat-bacon lige foran sig til produktion af en lækker pizza eller sandwich.
En køleopsats er aflang, og finder i 2 forskellige dybder. De 2 dybder kaldes ofte 33 eller 38. Disse 2 betegnelser indikerer at køleopsatsen enten har en dybde på 33 eller 38 cm. 33 cm er beregnet til gastrobakker 1/4, og 38 er beregnet til gastrobakker GN 1/3.
Vi anbefaler at man har et rustfrit låg på sine gastrobakker, da man derved reducerer sit energiforbrug, og sikre sig at de madvarer man opbevarer holder sig friskere i længere tid.
En køleopsats leveres altid uden gastrobakker/kantiner, så har du ikke allerede gastrobakker, så skal du huske at bestille dem.
Tag vores venlige kundeservice med på råd når du skal anskaffe gastrobakker, så er du sikker på at de passer perfekt til din køleopsats.
Når du skal vælge den rigtige køleopsats, så bør du på forhånd overveje hvor mange madvarer du har brug for når du skal tilberede din mad.
Vi har mange modeller i vores sortiment, og derfor også en der passer til det antal gastrobakker du har brug for.
I en køleopsats opdeler du nemlig dine madvarer i gastrobakker/kantiner. Det vil sige at du har en type madvarer i hver gastrobakke/kantine.
Så størrelse på din køleopsats afhænger derfor af hvor mange forskellige typer af madvarer du har brug for.
Alle køleopsatser har statisk køling, og dermed ikke nogen form for cirkulerende luft. Dette er gældende for alle modellerne i forskellige størrelser.
Når du vælger en køleopsats hos Gastropoint, så er den udstyret med elektronisk styring via det elektroniske display. Her kan du indstille den ønskede temperatur, og ændre på parametre.
Det elektroniske display bidrager til at reducerer dit energiforbrug med en konstant overvågning, så der ikke opstår for store temperaturudsving.
En køleopsats er konstrueret af rustfrit stål. Nogle køleopsatser har påmonteret et glashus hvis køleopsatsen skal bruges til display som eksempelvis hos et pizzaria.
Den anden version har påmonteret et stållåg, og denne type anvendes ofte i et produktionskøkken.
Endeligt et sted på nettet hvor man kan købe kvalitetsprodukter til super billige priser, og hvilken service
La Caprice. KøbenhavnValgte at købe min nye varer hos Gastropoint da hjemmesiden var nem at navigere rundt i. Fandt hurtigt det som jeg søgte. Og vanvittige priser på varer i den kvalitet. Endelig kvalitetsvarer på nettet.
Restaurant Carte BlancheFantastisk service, og dejligt at folk kommer som aftalt. Super fede produkter
Mucco Food. Valby.