Potentometer

Potentometer til udsugningsmotorer


Potentometer, RUCK MTP20-17%
  • Potentometer, RUCK MTP20
  • Potentometer, RUCK MTP20
Potentometer, RUCK MTP20
DKK 1.199,00
DKK 999,00
på lager

Når du har anskaffet dig en udsugningsmotor fra tyske RUCK, så skal du bruge et potentometer til at tænde og slukke for udsugningsmotoren. På selve potentometeret kan du samtiig skrue op og ned for sugestyrken. Da vi hos Gastropoint udelukkende sælger de støjsvage, og energibesparende udsugningsmotorer, også kaldet EC-motorer, så er det vigtigt at du også har et potentometer som passer til den udsugningsmotor som du skal anskaffe. Selve forbindelsen fra potentometeret til udsugningsmotoren skal foretages af en autoriseret elektrikker eller ventilationsmand. Når du vælger en udsugningsmotor på vores website, så vil vi altid foreslå det potentiometer som passer til den pågældende udsugningsmotor.

 

Skulle der være yderligere spørgsmål til vores udsugningsprodukter, så sidder vores personale klar til at hjælpe dig på 31 53 88 00. Denne service er naturligvis ganske gratis.

Vores kunder siger

Skulle købe en industriopvaskemaskine, rart at tale med nogen som kunne give gratis råd

Endeligt et sted på nettet hvor man kan købe kvalitetsprodukter til super billige priser, og hvilken service

La Caprice. København

WOW

Valgte at købe min nye varer hos Gastropoint da hjemmesiden var nem at navigere rundt i. Fandt hurtigt det som jeg søgte. Og vanvittige priser på varer i den kvalitet. Endelig kvalitetsvarer på nettet.

Restaurant Carte Blanche

Alt klappede perfekt

Fantastisk service, og dejligt at folk kommer som aftalt. Super fede produkter

Mucco Food. Valby.