Hos Gastropoint finder du et bredt udvalg af varmebuffet til cateringfirmaer, storkøkkener, eller selvbetjeningsrestauranter. Vi samarbejder med nogle af de bedste leverandører indenfor storkøkken, og derfor er du sikret en af de bedste kvaliteter på markedet, til markedets bedste priser. Se også vores stor udvalg af Salatbar her.
Hos Gastropoint findes et stor udvalg af bain marie varmebuffet til at holde din mad varm ved den rette temperatur. Det at holde maden varm er helt afgørende for at dine kunder får en positiv oplevelse når de spiser på en restaurant, eller får mad via catering til festen.
Hos Gastropoint tilbyder vi flere forskellige farvemuligheder indenfor gulvmodeller. Hvilken farve der passer bedst afhænger naturligvis af smag og behag.
Du kan frit vælge imellem følgende farver:
Hvid højglans
Brun valnød
Lys Eg
En varmebuffet giver den tryghed i det professionelle køkken, at den f.eks. kan holde saucer, grøntsager eller supper varmt inden og under servering.
De flest bain marie kan reguleres fra +30°C til +90°C. Hvad der er den rette temperatur afhænger af den mad som du vil serverer i din buffet.
De fleste af vores bain marie buffetbord fungerer ved hjælp af et såkald vandbad til at holde mad varm. I varmegraven som er udført i rustfrit stål hældes en bestemt mængde vand som efter et stykke tid begynder at fordampe og afgiver damp.
Dampen som stiger op rammer først bunden af gastrobakken og opvarmer derved maden, hvorefter dampen stiger op og bidrager til at den mad man præsenterer i sin varmebuffet forbliver fugtig og lækker.
De flest restauranter anvender både en bain marie buffet, samt en salatbar, og kan derfor tilbyder både vare og kolde retter hvilket er med til at opretholde en bedre kundetilfredshed hos de gæster som besøger din restaurant.
Der findes mange forskellige modeller af bain marie. En bordmodel er kun aktuel når du har et mindre behov i dit køkken for at holde f.eks.saucer varme. En bainmarie hvor man ønsker at præsenterer flere forskellige retter kaldes en gulvmodel.
Gulvmodellen er ofte større og passer perfekt hvis der skal foretages en større servering efter tilberedning af selve maden. En varmebuffet er derfor hjælpsom til at holde retter varme, og nemmere at kontrollerer, end hvis man skal foretage varmeholdelsen i en ovn eller på et komfur.
Funktionalitet er den samme, da de fleste anvender princippet med vandbad. En gulvmodel rummer ofte flere gastrobakker end bordmodellerne. Så har du behov for at tilbyde mere en 2 forskellige typer af mad vil vi anbefale en gulvmodel.
Hvor stor en varmebuffet du skal vælge afhænger at det antal retter som du ønsker at tilbyde til dine kunder. Jo flere retter, jo større buffetbord har du brug for. Det mest solgte størrelser er 3-4-5-6 gastrobakker GN 1/1.
Langt størstedelen af vores modeller er udstyret med et aftapningshane, hvilket gør det nemt at aftappe vandet fra vandbadet. Der er monteret en kuglehane som drejes, hvorefter vandet vil løbe ud. Tilsæt en lille mængde salt i vandet, da det vil holde din varmegrav fri for kalk.
Alle vores gulvmodeller er udstyret med hjul så de nemt kan flytte ved f.eks. rengøring.
En bain-marie består af to beholdere: en ydre beholder fyldt med varmt vand, og en gastrobakke der indeholder maden. Varmen fra vandet fordeles jævnt, hvilket sikrer, at maden forbliver varm og lækker gennem hele serveringen, samtidig med at maden bibeholder en høj fødevaremæssig kvalitet. Så ønsker du en høj standard, stabil varmefordeling, samt en stabil temperatur, så er en bain marie den rette løsning til dit storkøkken eller buffetrestaurant.
Vores primære leverandør til køkkener over hele landet er primært tyske Virtus Group. Virtus Group producerer deres maskiner under 2 forskellige mærker. Virtus er den ypperste kvalitet, måske enda en af de bedste kvaliteter på markedet indenfor professionelle køkkener. Mastro tilbyder et bredt udvalg, og her finder du maskiner med en lang holdbarhed i en fantastisk kvalitet.
De fleste af vores modeller har en kort leveringstid, og du vil ofte modtage din bain marie indenfor ganske få dage.
På en bain marie er der indbygget en termostat. Termostaten holder overvåger temperaturen, så den altid holder sig indenfor det indstillede interval. Overskrides temperaturen vil overhedningssikringen frakoble elektrisiteten, og derved er man uden risiko for overophedning.
For at fremme præsentationen af dine retter er alle vores gulvmodeller udstyret med energieffektive led lamper. Belysningen får dine fødevarer til at fremstå lækkert og indbydende over for dine gæster.
På de fleste af vores gulvmodeller findes der et rum til tallerkenopbevaring, så kunder har f.eks. tallerkner lige ved hånden når de skal tage for sig af de varme retter.
En bain marie kræver kun en elektrisk installation. Hvor meget strøm der kræves afhænger at størrelsen på varmebuffen. De mindre modeller kræver kun 230 V, hvor de lidt større modeller kræver en tilslutning til 400V. Afstem derfor dette inden anskaffelse af din bain marie med din elektrikker, så er du sikker på at den strøm du skal bruge er til stede.
Vores venlige personale sidder klar til at besvare dine spørgsmål, så ring på 31538800 eller skriv en e-mail til vores kundeservice på Salg@Gastropoint.dk. Den service og support som vi tilbyder er naturligvis ganske gratis, det synes vi hos Gastropoint er god kundeservice.