Hos Gastropoint finder du måske markedsts største udvalg at dejæltere, spiralmiksere som finder anvendelse indenfor bageri, restauranter, hoteller og cateringfirmaer.
Vores sortiment rummer alt, lige fra de mere prisrigtige produkter, til dejæltere som typisk anvendes af pizzariaer eller store bagerier, så har vi helt sikkert en maskine som dækker ethvert behov til stærke priser.
Hos Gastropoint finder du et bred vifte af dejæltere, som anvendes til produktion af dej hos bagerier, pizzariaer m.m. Robusthed og brugervenlighed kendetegner vores dejæltere, og vi har maskiner i mange forskellige størrelser.
Når du køber en dejælter hos Gastropoint, så kan du være sikker på at du får en maskine i en ordentlig kvalitet, og som vil kunne klare det hårde arbejde med at ælte dejen de næste mange år. Tyske Virtus Group er vores primære leverandør af dejæltere og spiralmiksere.
En dejælter anvendes typisk af bagerier, pizzarestauranter, samt restauranter som anvender produktet til at få sammensat den dej som senere skal blive noget lækkert brød, eller en sprød pizza når det forlader din pizzaovnen.
Det kommer sikkert en som nogen nyhed at en dejælter er tidsbesparende. Man hælder blot sine store mængder af ingredienser og vand, hvorefter maskinen klare den resterende del af det hårde arbejde.
En spiralmikser er mere universal i sin arbejdsmåde, ja måske mere en røremaskine, og kan klare flere typer af opgaver. Her kan du ælte mindre mængder af dej, eller piske flødeskum, eller måske lave dejen til en lækker kage. Disse maskiner har ofte en variabel hastighed, fremfor 1 eller 2 faste hastigheder.
Når du vælger en dejælter fra Gastropoint, så er du garanteret en dejælter med en god og kraftig motor med en lang holdbarhed. En god motor bidrager til at din dejælter holder i mange år, og en dejælter er uundværlig i ethvert køkken.
Gearboksen er lydsvag, og indkapslet i et såkaldt oliebad. På denne måde har alle de bevægelige dele optimale arbejdsbetingelser
Volumen på skålen er noget som hænger meget nøje sammen med den kapacitet der skal produceres af dej. For nu større volume skål e har, nu større blanding kan en røremaskine håndtere.
En skål på vores dejæltere er altid produceret af den bedste rustfri stål for at sikre optimal hygiejne, og for at sikre at der ikke sker skader på skålen.
Der er som sådan ikke nogen øvre grænse for hver stor en kapacitet en dejælter kan håndterer, da det blot er et spørgsmål om at anskaffe sig en dejælter som passer til det specifikke behov.
Hos Gastropoint kan du finde røremaskiner som kan håndtere lige fra 2.5 kg dej, til helt op til 200 kg.
Hos Gastropoint kan du købe en dejælter med enten fast, eller med aftagelig skål. Røremaskiner med store kapaciteter har ofte ikke aftagelig skål grundet den store vægt.
Skålen på en dejælter fra Gastropoint er altid udført i rustfri stål, som sikre en god holdbarhed og en optimal hygeine.
Sikkerhedsgitteret på alle vores dejæltere er udførst i rustfri stål, og i det øjeblik sikkerhedsgitteret åbnes vil dejælteren stoppe øjeblikkeligt. Derefter kan man så hælde sine ingridenser, eller vædsker ned i skålen, og lukke gitteret, hvorefter maskinen starter på ny.
De hjul som sidder monteret på størstedelen af vores røremaskiner kan låses, og maskinen står derfor stabilt under selve processen med ælte dejen til en pizza eller andet bagværk.
Hos Gastropoint kan du erhverve en dejælter med forskellige hastighedsindstillinger. Typisk finder man 1 eller 2 hastigheder på en dejælter. En dejælter med flere hastigheder giver en større mulighed for at opnå det perfekte resultat, hvilket sikrer at man får luften ud af dejen, og opnår den rigtige konsistens.
Nogle af vores modeller er udstyret med en timer, således at man kan indstille den ønskede tid hvor røremaskinen skal arbejde. Dejælteren stopper når den indstillede tid er udløbet.
Når du skal vælge en ny dejælter, så skal du også være opmærksom på om du har den strøm til rådighed, som en dejælter kræver. En dejælter med en kapacitet fra 5-12 kg skal typisk have en tilslutning på 230V, hvor dejæltere med en kapacitet fra 22-60 kg skal bruge en tilslutning på 400V. Men tjek altid de tekniske specifikationer under produktinfo.
Når du køber en dejælter fra Gastropoint, så er dejælteren ofte udstyret med solide hjul, såldes at dejælteren nemt kan flyttes frem og tilbagehvis der måtte være behov for dette.
Når du vælger en dejælter fra Gastropoint, så er dejælteren temmelig sikkert produceret i Italien. Italienske dejæltere har altid haft et fantastisk godt ry, for høj pålidelighed, robuste, og ikke mindst den lange levetid.
Alle vores modeller er omhyggeligt udvalgt, hvilket sikre maskiner som sikrer det perfekte bagværk, lige fra kager til et lækker surdejsbrød.
Dette har der altid været delte meninger omkring, og de er sikkert allesammen lige gode.
Men vores råd er, at har man brug for at aftage skålen, så skal man vælge en dejælter med opklappelig top, og har man ikke brug for denne funktion, så skal man vælge en dejælter med fast top. Butikker har jom som sagt forskellige behov, og derfor skal man vælge en dejælter som passer til ens specifikke behov.
Skulle der være yderligere spørgsmål til anskaffelse af din nye dejælter fra vores sortiment, så sidder vi klar på telefonen 31538800 til at besvare alle dine spørgsmål.