Hos Gastropoint finder Hos Gastropoint finder du et stort udvalg ag kvalitets kølediske i mange forskellige størrelser, og til mange forskellige behov. Sortimentet rummer alt lige fra en køledisk til mejeriprodukter, eller til slagterens præsentation af fersk kød og lækre steaks. Vores primære leverandør er tyske Virtus Group som står for kvalitet og pålidelighed.
Se også vores øvrige produkter indefor køl & frys til restauranter og cateringfirmaer: Køl & Frys
Hos Gastropoint findes der mange forskellige modeller i kølediske. Sortimentet hos Gastropoint rummer mange forskellige versioner og prisklasser, og disse produkter kan fås i forskellige prisklasser for at imødekomme forskellige behov og budgetter. Fælles for alle vores modeller af kølediske, er at de primært kommer fra tyske Virtus Group, som besidder den tyske tankegang, hvad angår kvalitet og innovation.
En køledisk er en god, og langsigtet investering i butikkens udstyr, da det er her kunderne kan blive fristet af alt, lige fra lækre oliven til indbydende oste, eller måske en god steak.
En køledisk udgør en stor del af butikkens indretning, så derfor spiller designet en utrolig stor rolle for den måde din forretning præsenterer sig på. Du kan vælge mellem forskellige designs som lige og buet front, hvilket giver en æstetisk appel og forbedrer præsentationen af fødevarer.
De fleste af de kølediske som vi sælger kan købes i mange forskellige RAL-Farver. Du skal
Dette kan være en fordel hvis farven skal matche med det øvrige interiør i forretningen. Forhør dig hos vores venlige kundeservice om denne mulighed.
Udvalgte modeller har en over hylde inde i selve køledisken som optimerer det område hvor det er muligt at udstille sine varer. Hylden er placeret i front, og kan have forskellige størrelser. Dette kan forefindes på modeller med buet eller lige glas.
Der findes som udgangspunkt 2 forskellige designs på en køledisk. Det ene er med buet frontglas, og det anden er med lige frontglas. En køledisk med lige frontglas er mere minimalistisk i sit udtryk, og nogle vil måske sige lidt mere moderne, hvor en køledisk med buet glas er mere traditionel i sit udtryk.
Fælles for begge diske er at de kan stå distancen og opfylde forskellige behov i mange typer af forretninger.
Displayområde på din køledisk
En køledisk kan man få i forskellige længder og i forskellige dybder. Hvilken størrelse du skal vælge afhænger af butikkens fysiske rammer, men naturligvis også af hvor mange fødevare du ønsker at udstille i din køledisk.
Hvor der opbevares fødevarer, skal der naturligvis også laves en daglig rengøring. I alle vores modeller har vi tilsigtet at lette denne proces så meget som muligt, for at lette den daglige rengøring.
Derfor har størstedelen af vores modeller et frontglas som kan vippes, og rengøringen kan foretages nemt og elegant.
Hos Gastropoint anbefaler vi primært kølediske med køling med ventilation. Med ventileret køl vil den kolde luft cirkulerer hen over de fødevarer som du opbevarer i din køledisk. Dette bidrager til en mere ensartet fordeling af kulden i din køledisk.
Vi sælger naturligvis også kølediske med statisk køl til den type at madvarer som kræver dette. De fleste af vores kølediske kan bestilles med ventileret køl, eller statisk køl.
Køledisk med indbygget eller ekstern kompressor.
De fleste af de kølediske som sælges i Danmark, er med indbygget kompressor. Supermarkeder anvender ofte køledisk med separat kompressor, da de ofte er koblet sammen med de øvrige kølemaskiner som befinder sig i supermarkedet eller forretningen.
En kompressor kan også være monteret eksternt, hvilket betyder, at den er placeret i et separat lokale eller udendørs. Dette valg er vigtigt for at undgå varme og støj inde i butikken, især når der er tale om flere diske placeret side om side.
Man slipper naturligvis også for den kompressorstøj som der vil være der ved en køledisk med indbygget kompressor.
Man skal vælge en køledisk med ekstern kompressor hvis den placeres sammen med mange andre køleenheder, da enheder med en indbygget kompressor afgiver varme.
Der er nogle lovmæssige krav som du skal være opmærksom ved anskaffelse af en køledisk. Diskene kan have et forskelligt temperaturinterval, så der er en række forhold som du skal være opmærksom på.
Du skal være opmærksom på hvilken type af madvarer som du vil fremvise i din køledisk.
Nedenfor finder du de krav som stilles af fødevarestyrelsen. Så har du f.eks. en slagterbutik, så skal du købe en disk med et temperaturinterval på +2C°
Kød +2C° | Mejeriprodukter +5C° | Grøntsager +5C°| Fisk 0/+2C°
Hos Gastropoint finder du et udvalg af diske af høj kvalitet som kan imødekomme fødevarestyrelsens krav, og samtidig præsentere varerne flot for dine kunder.
Nogle af vores modeller tilbyder opbevaringsrum under selve køledisken. På disse modeller er der placeret nogle låger på selve betjeningssiden.
På denne måde kan du med stor fordel supplere med de varer som du eventuelt mangler, og varerne du sælger, vil altid forblive friske.
Rustfri stål bund i din køledisk
På alle vores modeller af kølediske finder du et display område som er produceret i rustfri stål. Rustfrit stål er meget hygeinisk, og nemt at rengøre, og er kendt for sin lange levetid.
Når dine madvarer er elegant placeret i din køledisk, så skal de naturligvis have den bedste og flotteste eksponering. Vores diske har forskellige typer af belysning, lige fra det kendte lysstofrør til en energibesparende LED belysning.
Mobilitet kan være smart
Mange af vores modeller kan monteres med hjul. Monteres hjul i stedet for stilleben vil det være muligt at flytte disken ved rengøring, eller måske bare til en anden position hvis butikkens fysiske rammer tillader det.
Til de fleste af vores modeller kan man tilkøbe skydelåger i plexiglas. Disse plexiglaslåger bidrager til af holde miljøet koldt, og disken skal derfor bruge mindre energi til at opretholde den indstillede temperatur.
Miljøvenligt kølemiddel i din nye køledisk.
Hos Gastropoint tager vi også vores del af det miljømæssige ansvar. Derfor anvender vi udelukkende de mest miljøvenlige kølemidler i de produkter som vi sælger. R452A eller R290 er ofte de kølemidler som anvendes ved produktion af kølediske.
Isoleringen af en køledisk
Det giver næsten sig selv, at nu tykkere isolering, jo mindre energiforbrug. Derfor tilbyder vi en kraftig 40 mm isolering på langt de flest af vores diske som bidrager til et lavere strømforbrug.
Med den tykke isolering undgås varme at trænge ind i disken, og holder samtidig bedre på kulden.
En rigtig god køledisk falder hurtig i temperatur hvis ellers temperaturen i butikken ikke overstiger +32C°, som er smertegrænsen for hvornår en køledisk kan fungere optimalt.
Hos Gastropoint finder du helt sikkert en flot køledisk som egner sig specielt til display af fersk fisk. Fisk skal opbevares koldt, og derfor skal du stille krav til den rette opbevaringstemperatur for fisk. Vi har et bredt sortiment som opfylder netop dette krav.
Men med den rette køledisk til fisk, så kan du få det til at se særdeles indbydende for dine kunder i forretningen.
Automatisk afrimning af en ny køledisk.
Mange af vores diske har automatisk afrimning, så derfor behøver du ikke at holde øje med denne proces, da den ganske enkelt sker helt automatisk.
Husk at tjekke dine adgangsforhold inden du køber en køledisk
En køledisk er en både stor og tung enhed, og derfor skal du være opmærksom på om du har plads til at få din køledisk ind igennem døren. Tjek derfor venligst dybden på disken inden du bestiller, så vi er sikker på at adgangsforholdende er optimale.
Spørgsmål vedrørende køb af en ny køledisk.
Vores kundeservice sidder klar til at besvare de spørgsmål som du måtte have ved køb af en ny køledisk. Ring på telefon 31538800 eller skriv en e-mail til salg@gastropoint.dk