Pizzaovn,SVEBA DAHLEN P400-1 x 4 pizza

DKK 45.999,00
DKK 55.999,00
på lager | Leveringstid: 3-5 dage

Denne varer kan leases for kr. 1839.- pr. måned. Vi sidder klar på 31538800 til at hjælpe dig.
Ring på 31538800 for mere info

Svensk kvalitet fra SVEBA DAHLEN. Med en pizzaovn fra SVEBA DAHLEN får du en af de bedste pizzaovne på markedet. SVEBA DAHLEN er nok Danmarks mest solgte pizzaovn. SVEBA DAHLEN er kendt hos de danske pizzabagere for at leverer fremragende bageresultater, og samtidig kendt for den lange levetid.

Denne model kaldes P400

Denne pizzaovn har en jævn temperaturfordeling, samt et ovnkammer som er ektra isoleret. Frontglasset er et dobbelt HIGH TEMPERED glas som holder godt på varmen fra pizzaovnen, så man undgår unødvendigt varmespild. Frontruden er tranperant glas, således at man nemt kan overvåge tilberedningen af pizzaer.

Denne model er kendetegnet ved det lave energiforbrug. Sammenlignet med en pizzaovn som er 10 år eller ældre, er der virkeligt mange penge at spare på elregningen. Så står du med en ældre pizzaovn, så bør du stærkt overveje om det ikke er ved at være tid til at skifte til en ny pizzaovn.

På SVEBA DAHLEN finder du 2 temperaturfølere, således at temperaturen måles flere steder i ovnkabinettet. Dette bidrager til en ensartet temperatur, og derved et perfekt bageresultat.

Det elektroniske betjeningspanel sidder placeret til venstre når man står foran pizzaovnen. På det elektroniske betjeningspanel kan man programmerer start/stop tidspunkt for alle ugens dage, så pizzaovnen vil være varm og klar til tilberedning når du ankommere til restauranten.

På denne pizzaovn er det også muligt at vælge hvilken varmefordeling du ønsker på de enkelte varmelegmer. Denne pizzaovn har desuden TURBO FUNKTION, så bliver der pludselig travlt kan denne funktion booste pizzaovnen til en hurtig opnåelse af den indstillede temperatur.

Frontlågen på denne SVEBA DAHLEN P400 pizzaovn er hængslet i toppen, således at lågen åbner nedefra og op. 

SVEBA DAHLEN P400 er inklusiv understel på hjul med udtræksplade.

Kapacitet pizza: 4 pizza ø35

Tilslutning: 400V

Effekt: 6.7KW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne varer kan leases for kr. 1839.- pr. måned. Vi sidder klar på 31538800 til at hjælpe dig.
 • Leverandør:
  SVEBA DAHLEN
 • Model:
  P400/1 ovn
 • Antal dæk:
  1
 • Antal pizza pr. dæk:
  4
 • Produktmål B x D x H:
  1120x 1725 x 915
 • Mål indvendigt:
  710 x 720 x 169
 • Effekt pr dæk:
  6,7KW
 • Effekt totalt:
  6,7KW
 • Temperaturinterval:
  350° C
 • Tilslutning:
  400V
 • Styring:
  Elektronisk
 • Antal_dæk:
  1
GASTROPOINT samarbejder med Total Leasing som er Danmarks billigste leasingselskab. Der er dog en minimumsgrænse på kr. 10.000. for at leasing kan betale sig. Ring på telefon 31538800 eller send en mail kundeservice@gastropoint.dk, vi sidder klar.

Vores kunder siger

Skulle købe en industriopvaskemaskine, rart at tale med nogen som kunne give gratis råd

Endeligt et sted på nettet hvor man kan købe kvalitetsprodukter til super billige priser, og hvilken service

La Caprice. København

WOW

Valgte at købe min nye varer hos Gastropoint da hjemmesiden var nem at navigere rundt i. Fandt hurtigt det som jeg søgte. Og vanvittige priser på varer i den kvalitet. Endelig kvalitetsvarer på nettet.

Restaurant Carte Blanche

Alt klappede perfekt

Fantastisk service, og dejligt at folk kommer som aftalt. Super fede produkter

Mucco Food. Valby.