Hos Gastropoint finder du markedets største udvalg af elektriske stegeplader, samt stegeplade til gas. Vi sælger primært produkter fra tyske Virtus Group under mærkerne Mastro og Virtus. Tyske Virtus Group tilbyder nogle af de bedste og mest driftssikre produkter på markedet til det professionelle køkken. Du kender sikkert allerede den tyske mentalitet, og sans for detaljen, så velkommen til madlavning i det moderne professionelle køkken.
Stegepladerne er robuste, har lang holdbarhed og er fremstillet i robuste materialer som rustfrit stål, jern og støbejern, hvilket sikrer slidstyrke og lang levetid. Det store sortiment rummer naturligvis modeller med rustfri overflade, og den rengøringsvenlige krombelægning.
Er du på udkig efter en elektriske stegeplade, eller måske til forskellige gasarter der kan leverer perfekt stegeskorpe ved tilberedning af steaks, kyling, grøntsager, samt fisk, så er du kommet til det rigtige sted.
Er du til nogle af de bedste grill kvaliteter på markedet til særdeles konkurrencedygtige priser, så er Gastropoint måske den leverandør med de fleste, og bedste grill modeller på markedet. Her kommer varen direkte til dig uden fordyrende mellemled. Det betyder at du virkelig får "Value for Money" når du vælger at købe grill hos Gastropoint.
Gastropoint det rette sted at finde dit nye produkt. Vores primære leverandør er tyske Virtus Group som producerer mange professionelle produkter i rustfrit stål under mærket Mastro og Virtus. Sortimentet indeholder udelukkende kvalitets produkter med alle de velkendte belægninger lige fra rustfri til krombelægning.
Vi har leveret stegeplader til kokke over hele Europa, lige fra den lille lokale burgerbar til berømte Michelin restauranter. Dette spænd bekræfter vores store sortiment af kvalitets stegeplader til restautionsbranchen.
Den mest solgte version på markedet for professionelle stegeplader er de modeller som har en rustfri overflade. Tilberedningsfladen er ofte udført i 3 mm massivt stål som giver en helt ekstrem lang levetid på produktet og giver en sprød skorpe.
Stegepladerne med krom belægning kan købes til alle varmekilder, herunder induktion, gas og el, hvilket gør dem alsidige i ethvert moderne storkøkken. Fordelen ved krom belægningen er at de er nemmere at rengøre sammenlignet med den traditionelle stål overflade. Når du anvender den som grill bræmder madrester ikke fast på samme måde på grillplade.
Vores store udvalg af elektriske stegeplader er designet til at opfylde selv de højeste krav inden for madlavningen i det professionelle storkøkken, hvor den høje stabile temperatur leverer konsekvent fremragende resultater.
Stegepladerne anvedes typisk som en elektrisk grill, hvilket fremhæver dens alsidighed og fleksibilitet, og gør ideel til at stegning af kød, herunder burgerbøffer, bøffer, kebab og kylling, hvor du kan opnå den perfekte stegeskorpe. Du kan også tilberede spejlæg, pandekager og sprøde grøntsager på grillpladen, hvilket gør den velegnet til mange forskellige retter.
Stegepladerne sikrer jævn tilberedning, hvilket er afgørende for at opnå ensartede madlavningsresultater. Du kan ikke anvende den som komfur-kogeplade, da dette vil ødelægge produktet. Der skal tilberedes direkte på pladen, hvilket også giver maden ekstra smag, da man skal tilberede i olie og fedtstoffer.
Ønsker du en overlegen varmekontrol, så er det godt at temperaturen kan reguleres på hele stegefladen af det varmvalsede stål som giver jævn tilberedning. Dobbelte stegeplader har ofte 2 varmezoner.
Sortimentet af stegeplader rummer alt, lige fra den mindre stegeplade, til nogle af de største stegeplader på markedet hvis man skal grille større mængder af fødevarer på kort tid. Jævn tilberedning er afgørende for professionelle køkkener, for at sikre ensartet kvalitet.
Er behovet udelukkende hvor man blot skal tilberede et par burgerbøffer en gang imellem, så kan man sagtens starte med en billig stegeplade, hvorefter man altid efterfølgende kan investerer i en større stegeplade hvis behovet ændre sig.
Ved anskaffelse skal man være opmærksom på den effekt som produktet kan leverer. Har man for lidt power vil maden blive kogt, fremfor stegt eller grillet.
De mest solgte serier er: Serie 600-Serie 650-Serie 700-Serie 900. Nu højere vi kommer op i tabellen, jo mere effekt har produktet.
Et pizzaria vil typisk købe Serie 650, hvor en gennemsnitlig restaurant vil købe Serie 700. Stegepladen i Serie 900 er dedikeret til den restaurant, eller cateringfirma som skal stege en stor mængde mad til mange mennesker på kort tid. Så prøv at finde ud af hvad dit behov er, så skal vi sammen nok finde stegepladen til dig, da vi sælger en bred vifte af modeller.
Temperaturen kan komme helt op på 300°C på de fleste stegeplader, men husk altid " Opvarm stegepladen i trin ", og skru så op på den ønskede temperatur når der er foretaget opvarmning af stegefladen. Stegeplader varmes hurtigt efter pre-heat, så der er ingen grund til at misligeholde sit produkt, da det vil medføre udgifter til reparationer på længere sigt.
Har du en mindre restaurant eller pizzaria kan du måske sagtens nøjes med enkelt stegeplade. Har du der imod en større restaurant vil du med stor garanti have behov for en dobbelt stegeplade. Men bare rolig vi har markedets største udvalg, som alle har et til fælles, nemlig ensartet tilberedning af dine fødevarer som vil tilfredsstille de krævende kokke.
Hvis man anskaffer sig en dobbelt stegeplade, så får man også 2 varmezoner. Det betyder at 2 forskellige områder kan have forskellige temperaturer. Så har du madvarer som skal steges på samme tid ved forskellige temperaturer, så anbefaler vi en dobbelt stegeplade. Dobbelt stegeplader sikrer også ensartet tilberedning på tværs af de forskellige varmezoner.
En af vores mest populære modeller er vores stegeplader med en overflade i glat stål. Stegepladen fåes som gulvmodel, eller bordmodel, hvor bordmodellen med glat overflade er den mest populære. Denne stegeplade er ideel til restauranter, caféer eller andre professionelle køkkener, der ønsker en pålidelig og holdbar stegning af saftige bøffer i mange år fremover.
Vores rustfri stål stegeplade i bordmodel er designet med fokus på kvalitet og funktionalitet. Den er fremstillet af høj kvalitets rustfrit carbon stål, som er nemt at rengøre og kan modstå høje temperaturer. De har også en jævn varmefordeling, der sikrer jævn tilberedning og ensartet stegning af madvarer på stegepladen.
Den rustfri overflade som udgør selve stegeområdet er trykket ud af et stykke AISI 304 stål, og der vil derfor aldrig opstå utætheder på produktet når den er købt hos Gastropoint.
Glat stegeflad er den mest anvendte på restauranter i Danmark. Det betyder at hvis du skal stege en steak eller burgerbøf vil der ikke vises de flotte sorte grillmærker på kødet.
Ønsker du der imod et produkt som skal kunne producere det flotte sorte grillmærker, ja så skal du købe en med "rillet" stegeflade.
Har du behov for begge dele, ja så har vi også modeller hvor din stegeflade er opdelt 30/70 elelr 50/50.
Vores stegeplader er udstyret med runde hjørner som letter den daglige rengøringsprocess. Pladen har hævede siderne og kanter som forhindrer spild og letter rengøringen. Stegepladen kan derfor rumme væske under rengøringen, hvilket gør det lettere at fjerne fedt og fastbrændte madrester. I afsnittet nedenfor kan du læse om hvordan man gør.
1) Opvarm stegepladen til maksimal varme op hæld vand på stegefladen. Tag en skraber og fjern overskydende madrester.
2) Brug skraberen til at få stegefladen helt ren. Skrab alt fedt, og fastbrændte madrester helt af kogepladen hvis du rengøre overfladen.
3) Efter endt rengøringsprocess skal der påføres olie på det varmvalsede stål, og dit produkt er atter klar til madlavning.
Inden brug, tør stegefladen af og tilsæt en lille smule fedtstof og indstil på medium varme. Dette sikrer en jævn tilberedning og optimale madlavningsresultater. Skru derfor ikke på max. med det samme, men opvarm stegefladen gradvist. Når du skal bruge stegefladen til en hurtig stegning, sættes den til det ønskede niveau.
Nogle stegeplader er udstyret med IPX vandtætte knapper, der sikrer, at enheden er beskyttet mod vand og fugt. Dette gør det muligt at bruge vand til rengøring af pladen i fugtige miljøer uden at bekymre sig.
IPX vandtætte knapper er særligt nyttige i professionelle køkkener, hvor der ofte er høj luftfugtighed og risiko for spild. Ved at vælge en stegeplade med IPX vandtætte knapper kan du forlænge enhedens levetid, og sikre, at den forbliver i optimal stand, selv under krævende forhold.
Hos Gastropoint finder du også et stort udvalg af modeller til forskellige gasarter. Alle vores modeller af gastegeplader, er fra fabrikken udstyret med dyser til Naturgas (G20). Hos Gastropoint kan vi installere dyser til f.eks. Flaskegas (G30), eller til Bygas (G110) inden produktet afsendes fra vores lager. Så vi tilpasser produktet til dit specifikke behov. Gasversionen har monteret en eller flere gasbrænder under hver zone på stegefladen.
Alle vores elektriske stegeplader kræver en tilslutning på 400 V. Når du modtager en ny stegeplade, vil der ikke være monteret ledning på produktet, da vi som sagt ikke er klar over hvordan faser + 0 + jord sidder placeret installationen. Vi anbefaler altid at det er autoriseret installatør som installerer denne type af produkt i dit storkøkken.
Normalt har en stegeplade en rustfri overflade, men på nogle af vores modeller er det også muligt at få en overflade belagt med krom. Kromoverfladen er som et spejl, og derfor er det sværere for madrester at brænde sig fast på overfladen. En stegeplade med krom er dyrere end en med rustfri stål, men vil du slippe for en del af den efterfølgende vedligeholdelse vil vi anbefale krom.
En stegeplade kan indgå som en del af en kogelinje, passer perfekt til Det kun f.eks. en Friture eller en Lavastensgrill fra Gastropoint.
For at sikre, at dit produkt forbliver i topform, er det vigtigt at rengøre og tørre den efter når arbejdsdagen er slut. Du kan anvende vegetabiliske olier til at påføre en tyndt lag så der ikke dannes rust på overfladen.
Spørg vores venlige kundeservice hvis du har behov for gratis råd og vejledning til anskaffelse af maskiner til dit storkøkken.