Industrikøleskabe
Søger du et nyt industrikøleskab i stål til opbevaring af madvarer, så er vores store udvalg Gastropoint helt sikkert noget som vil have din interesse. Vi har et forbløffende udvalg af industrikøleskabe indenfor køl og frys til markedets billigste priser, og har leveret mange tusinde køleskabe til restauranter, kantiner, cateringfirmaer over hele europa.
Mangler dit storkøkken et nyt industrikøleskab til opbevaring af madvarer, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af billige industrikøleskabe til markedets billigste priser, uden at vi går på kompromis med den gode kvalitet som vil holde i mange år. Når du vælger at købe et industrikøleskab hos Gastropoint, så giver vi prisgaranti for laveste pris køleskabe, og vi tilbyder markedets bedste service med fuld garanti. Vi har stor ekspertise indenfor køl og frys som bidrager til at vi har sammensat et forbløffende godt sortiment til din restaurant.
Det travle storkøkken har altid brug for et eller flere lagerkøleskabe til opbevaring af madvarer, da industrikøleskabe i dag er en stor integreret del af det moderne storkøkken. De fleste industrikøleskabe er produceret af rustfrit stål, da rustfri stål er kendt for den nemme rengøring. Indenfor køl og frys er der sket en forbløffende udvikling for at udvikle industrikøleskabe med et lavere energiforbrug. For at reducerer energiforbruget anvendes energivenlige kompressorer og miljøvenlige kølemidler. Denne positive udvikling er til glæde for os alle samme, da vi naturligvis skal være om vores fælles miljø.
Når du vælger at købe et industrielt køleskab hos Gastropoint, så giver vi prisgaranti for laveste pris, og vi tilbyder markedets bedste service.
Vi tilstræber altid en kort leveringstid, og vores medarbejdere arbejder intenst på at på dit køleskab frem, så hurtigt som muligt. De fleste modeller vil blive leveret allerede dagen efter du har placerer ordren. Er det en model fra vores fjernlager, så kan leveringstiden være en smule længere.
Et industrielt køleskab er en professionel kølemaskine, der typisk anvendes i danske storkøkkener, restautioner og cateringfirmaer til lagring og opbevaring af madvarer. Disse køleskabe har forskellige størrelser og kapaciteter for at imødekomme behovet i forskellige virksomheder. Et kølebord eller saladette er også en populær og effektiv måde opbevarer madvarer på i de danske storkøkkener eller f.eks. et bageri.
Det er vigtigt at vælge et effektivt industrikøleskab med det rigtige energiforbrug, og det rigtige energimærke for at opnå både hygiejne- og miljøeffektivitet. Du bør ikke placere et køleskab eller et fryseskab tæt på en varmekilde, da placeringen kan øge strømforbruget på skabet, og påvirke en ensartet temperatur.
Man skal sørge for regelmæssig vedligeholdelse og rengøring af alle typer køleprodukter for optimal ydeevne, i så fald vil skabet holde i mange år i dit travle storkøkken. Køleskabet har ofte aftagelige tætningslister som kan aftages ved udskiftning eller rengøring af køleskabet. Rustfri stål kan rengøres med en speciel olie som er beregnet til rustfrit stål. For at et køleskab kan køle effektivt, så skal man huske at rengøre fordamperen for støv. Dette kan effektivt gøres med en støvsuger.
Størrelsen af et industrikøleskab påvirker dets kapacitet. For at vælge den rigtige størrelse til din restaurant, skal du overveje mængden af mad og drikkevarer, der skal opbevares i køleskabet.
Et lagerkøleskab til dit fjernlager er ideelt til en større virksomhed med høj efterspørgsel, mens en mindre café måske kun har brug for en køledisk, eller saladette til at køle.
Industrikøleskabe kan typisk rumme fra 400 liter til et mere rummelige dobbelt industrikøleskab som kan rumme helt op til 1200-1400 liter. Den mest solgte størrelse indenfor køleskabe et industrikøleskab på 700 liter.
Det er vigtigt at tage hensyn til både hygiejne og isolationstykkelse ved køb af køleskab eller fryseskab. Gastropoint tilbyder industrikøleskabe og industrifryseskabe med isolationstykkelser fra 40-85 mm. En isoleringstykkelse på hele 85 mm som du finder på nogle af vores køleskabe er revolutionerende.
Her kan du spare mange penge når du vælger et nyt køleskab i den bedste energiklasse. Energiklasse A er den mest energibesparende klasse, og den bedste løsning for miljøet.
Professionelle storkøkkener og spisesteder bør gå efter kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker, som tyske Mastro eller Virtus-Tefcold-Gram-Zanussi med lavt kWh-forbrug og miljøvenligt kølemiddel som R290 gas.
Ofte har brugte industrikøleskabe og billige køle produkter højere energiforbrug, samt farve- eller hygiejneproblemer, hvilket hurtigt kan koste mere end det sparsomme indledende beløb i reparationer grundet mangelfuld kvalitet. Der kan være forbløffende stor forskel i energiforbruget på nye køleskabe og ældre industrikøleskabe.
Det er vigtigt at vælge den rette temperaturindstilling i et industrikøleskab for at sikre optimal opbevaring af madvarer. Et industrikøleskab er udstyret med et elektronisk display hvor man kan indstille temperaturen til køl eller frys. I vores køleskabe kan vi garantere en stabil temperatur til opbevaring af madvarer.
En forkert temperaturindstilling kan føre til bakterievækst, dårlig hygiejne og spildte varer, men måske værst af alt en sur smiley som holder kunder væk fra din restaurant.
Korrekt klimaklasse til professionelle køkkener er også essentielt for at sikre korrekt opbevaringstemperatur og hygiejneniveauet i dit storkøkken. De fleste af vores modeller indefor køleskabe kan fungere optimalt ved en omgivelsestemperatur på helt op til +43C°, og stadigvæk opretholde en stabil temperatur, hvilket igrunden er ret forbløffende og banebrydende.
Det anbefales generelt, at lagerkøleskabe skal opretholde en temperatur på mellem +2C°/+5C°, mens en fryser bør være indstillet på -18C° eller lavere.
Anvendes industrikøleskabet til opbevaring af f.eks. fisk, sushi, vil vi anbefale at man anskaffer sig et industrikøleskab som har et koldere temperaturområde til køl. Vi anbefaler -2C°/+5C°.
De forskellige typer køleprodukter som køleborde, kølediske, samt saladette har hver sin specifikke funktion i storkøkkenerne så det kan være en god idé at undersøge de forskellige muligheder før man træffer beslutning om hvad man vil købe. Køleborde og saladette giver en optimal udnyttelse af pladsen i det professionelle storkøkken.
Ved at vælge en energieffektiv model til dit professionelle køkken kan du ikke kun spare på energiforbruget, men også på dine omkostninger. Dette gælder især for restautioner og cateringfirmaer med storkøkkener, da de bruger store mængder strøm til køling af madvarer. Derudover skal man tage miljømæssige hensyn, hvis man vælger et industrikøleskab.
Det bedste er at vælge modeller med lavere klimapåvirkning og mindre skadelige kølemidler.Vi anbefaler ikke at man anskaffer sig brugte industrikøleskabe, da de ofte bruger mere energi en nye og moderne industrikøleskabe.
Et industrikøleskab er uundværligt i en professionel restaurant, da det kan opbevare store mængder fødevarer og drikkevarer ved de nødvendige temperaturer. Afhængig af hvilket produkt der skal opbevares, er forskellige funktioner nødvendige eller ønskelige for at sikre hygiejne og holdbarhed.
Det kan være en fryser til frosne råvarer, eller en køleopsats til salater og dressinger i en café eller restaurant. Mens nogle ekstra funktioner såsom energibesparelse synes måske ikke vigtige på kort sigt, men det vil reducere både kvaliteten af varerne, samt energiforbruget og omkostningerne på lang sigt.
Et industrikøleskab i rustfri stål fungerer ved hjælp af et kølesystem trækker varmen ud af skabet og sørger for, at temperaturen holdes på et konstant niveau. Dette gøres ved at en kompressor, en fordamper og en kondensator, samarbejder for at opretholde den ønskede temperatur i industri køleskabet. Man skal huske at rengøre kondensatoren for at køle optimalt.
Industrikøleskabe med låger i rustfri stål eller glasdør er designet til lagring af store mængder af mad og drikkevarer på en sikker og hygiejnisk måde, og de er ideelle til spisesteder og catering firmaer, der har brug for at holde store mængder af mad og ingredienser kølige og friske.
Med et industrikøleskab kan du være sikker på, at dine varer opbevares ved den optimale temperatur. Vi anbefaler ventileret køling hvor luften cirkulerer rundt indvendig i køleskabet, da dette giver en mere ensartet temperatur og jævn fordeling af kulden omkring dine fødevare på hylderne.
Mastro og Virtus industrikøleskabe anvendes af mange af de førende restauranter i Danmark, da den fornuftige anskaffelsespris, og den gode kvalitet følges ad. Her er der virkelig value for pengene, uanset om du søger efter de energivenlige modeller, med et lavt energiforbrug, eller måske et billigt industrikøleskab i stål til køl af dine fødevare.
Disse industrikøleskabe har vundet popularitet blandt restauranter og cateringfirmaer på grund af deres kvalitet, energieffektivitet, og er kendt for at holde i mange år i et travlt storkøkken.
Mastro og Virtus Line har en kapacitet fra 400-1400 liter, og er velegnet til store køkkener med behov for masselagring, og hvor volumen spiller en væsentlig rolle. Catering firmaer har ofte brug for volumen da der produceres store mængder af mad.
Den høje klimaklasse gør det muligt at opbevare fødevarer ved en optimal temperatur, selv under varme forhold. Omgivelsestemperaturen kan gå helt op til +43C°.
Industri skabe med kraftig isolering er kendt for lavere energiforbrug, samt dens brugervenlige funktioner som justerbare hylder som let kan omplaceres.
Virtus modellerne er et stærkt valg takket være dens holdbarhed og modstandsdygtighed overfor slitage i travle miljøer som storkøkkener eller cafémiljøer.
For mere rådgivning omkring produkterne, så er vores kundeservice til rådighed, og kan rådgive dig på telefon +45 31538800 eller via vore e-mail: Salg@gastropoint.dk