Glasopvasker

Hos Gastropoint finder du et bredt udvalg af industriopvaskemaskiner til mange forskellige formål som du finder et link til her: Køb industriopvaskemaskiner fra tyske Virtus | Spar 32% (gastropoint.dk)

Nedenfor finder du vores sortiment af glasopvaskemaskiner hvor vi har indbygget alle de pumper som er nødvendige for at din glasopvasker fungerer optimalt.


Glasopvasker, Virtus GLB0091-31%
  • Glasopvasker, Virtus GLB0091
Glasopvasker, Virtus GLB0091
DKK 15.999,00
DKK 10.999,00
på lager

En glasopvasker er perfekt til opvask af glas i barer

Hos Gastropoint finder du kun opvaskemaskiner af høj kvalitet.

Vores primære leverandør af opvaskemaskiner er tyske Virtus Group, som igennem mange år har leveret nogle af de bedste industriopvaskemaskiner til storkøkken. En glasopvasker har sin helt egen opvaskeserie, og de maskiner som indgår i denne serie er blande de bedste opvaskemaskiner på markedet.

En professionel glasopvasker er meget anvendt i barer til rengøring af glas, lige fra drikkeglas til vinglas. Hvis du har megen service der skal vaske, så bør du overveje en underbordsopvaskemaskine i stedet for en glasopvasker. Ved vask af eksempel vinglas, hvor du gerne vil slippe for at skulle tørre efter, så kan maskinen tilsluttes et osmoseanlæg. Det er den eneste løsning til opnåelse af et helt perfekt og skinnende opvaskeresultat. Et osmoseanlæg koster cirka 20.000.

Størrelse på en glasopvasker

En underbordsopvaskemaskine har typisk følgende dimensioner 830 x 600 x 600 mm, men på en glasopvasker finder du mindre dimensioner. De er lidt mindre og måler typisk 470 x 520 x 720 mm. Den reducerede størrelse gør det også nemmere at få den placeret i din bar.

En glasopvasker er udstyret med en mindre spulepumpe, og det lavere spuletryk betyder at glas bestråles med et lavere spuletryk, og beskyttes derved imod at gå i stykker.

Husk god vandbehandling fra JVT

For at leverer en god opvaskeresultat skal din opvasker udstyres med et kalkfilter og et monteringssæt, hvis du altså ikke vil investerer i et osmoseanlæg. Der findes 2 forskellige størrelser af kalkfiltre, og du finder dem i linket her: https://gastropoint.dk/vandbehandling

 

Produceret af gode materialer i den bedste konstruktion.

Når du køber en maskine hos Gastropoint, så er den produceret af gode materialer. Maskinen er udført i den bedste stålkvalitet, nemlig AISI 304.

Nogle maskiner er produceret med enkelt kabinet, men maskinerne hos Gastropoint er produceret med dobbelt kabinet, og gør derved maskinen mere lydsvag når der skal leveres rene glas.

Du finder desuden rustfri varmelegmer i både vasketanken og skylletanken.

Perfekt opvasker til restauranter som vasker mange glas.

En glasopvasker fjerner genstridigt snavs på glasset, og leverer en rent opvaskeresultat. Denne type opvaskemaskine er den ideelle løsning til anvendelse i restauranter og cafeer.

Opvasketemperaturen i din glasopvasker.

Opvasketemperaturen i en professionel glasopvasker kan man opdele i 2 temperaturer. Når opvaskemaskinen vasker så er temperaturen i vasketanken typisk 60C°. Når en glasopvasker skal foretage sidste skyl, så imødekommer opvaskemaskinen fødevarestyrelsens krav med et skyl på 90C° når der skal desinficeres.

Programmerne på din glasopvasker.

Der findes typisk 3 programmer til opvask af glas. Programvarigheden på vore opvaskemaskiner er henholdsvis 90-120-180 sekunder, så opvasken er hurtigt overstået når der skal vaskes glas. Det er rent faktisk den samme korte tid som på en underbordsopvaskemaskine.

Nem betjening af din glasopvasker

Når du køber en glasopvasker hos Gastropoint så er det ikke kun nogle af de bedste opvaskemaskiner, de er også nemme betjene. Du trykker blot på det program som passer til tilsmudsningsgraden på dine glas, og maskinen vil leverer en ren opvask når maskinen har fjernet genstridigt snavs.

God ergonomi

Hvis man har megen opvask af glas, så kan maskinen placeres i en ergonomisk bedre højde. Man kan stille maskinen på et lille stativ som vi specialbygger til din opvasker. Flere underbordsopvaskemaskiner placeres på understel, da man slipper for at skulle bukke sig så lagt ned for at løfte kurven ind og ud af sin opvasker.

Vi har indbygget alle pumperne i din glasopvasker.

Alle vores glasopvaskemaskiner har indbygget drænpumpe-sæbepumpe-afspændingspumpe når de forlader fabrikken.

En industriopvaskemaskine med elektronisk display

I vores egen opvaskeserie har maskinerne elektronisk display. Her kan du aflæse den aktuelle temperatur på henholdsvis skylletanken og vasketanken. Her finder du vores helt egen topmodel GLB0091.

Hvilken størrelse bakker anvendes typisk i en glasopvasker.

Størrelsen på bakkerne i en glasopvasker er typisk 40 x 40 centimeter, så dimensionen er anderledes end den størrelse som man finder hos en underbordsopvasker som anvender opvaskekurve i størrelsen 50 x 50 centimeter. Så 40 x 40 centimeter er anvendelig i vores glasopvaskemaskiner.

Der medfølger altid 2 gratis bakker til glas, og 1 en gratis bakke til bestik. Skal du bruge yderligere bakker skal du kontakte vores kundeservice på 31538800 eller via vore e-mail: Salg@gastropoint.dk.

Rustfri spulearme

Størstedelen af vores modeller er naturligvis udstyret med rustfri spulearme, hvor mange andre glasopvaskemaskiner typisk benytter spulesarme udført i plastik.

Vi ønsker at leverer en opvasker som ikke kun holder i kort tid, men tilbyde en maskine som kan klare dit opvaskebehov igennem mange år fremover.

Kapacitet i en glasopvasker.

En glasopvasker kan klare opvask af cirka 40 kurve pr. time. Denne kapacitet gør at vi er i blandt de bedste bar opvaskemaskiner på markedet.

God indføringshøjde når du skal vaske i din restaurant.

Maskinerne har en maksimal indføringshøjde på 270 mm når din bakker skal placeres i maskinen.

Hvilken installation kræver en glasopvasker.

En glasopvasker kræver følgene installationer: Vandtilgang-afløb-230 V strøm

Hvad skal man ellers bruge for at komme igen.

Vores modeller er udstyret med sæbe og afspændingspumper når de forlader fabrikken. Derfor skal du anskaffe noget maskinopvask og noget afspændingsmiddel. Du finder det her: https://gastropoint.dk/maskinopvask

Vi svare på dine spørgsmål når du skal anskaffe en glasopvasker.

Hos Gastropoint vil vi gerne yde en god service, og derfor skal du være velkommen med alle de spørgsmål som du måtte have til anskaffelse af en glasopvasker.

Du kan kontakte vores venlige kundeservice på 31538800 eller på e-mail: Salg@gastropoint.dk.

Vores kunder siger

Skulle købe en industriopvaskemaskine, rart at tale med nogen som kunne give gratis råd

Endeligt et sted på nettet hvor man kan købe kvalitetsprodukter til super billige priser, og hvilken service

La Caprice. København

WOW

Valgte at købe min nye varer hos Gastropoint da hjemmesiden var nem at navigere rundt i. Fandt hurtigt det som jeg søgte. Og vanvittige priser på varer i den kvalitet. Endelig kvalitetsvarer på nettet.

Restaurant Carte Blanche

Alt klappede perfekt

Fantastisk service, og dejligt at folk kommer som aftalt. Super fede produkter

Mucco Food. Valby.